Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for bariatrisk pleie

Mobilitetsgalleri for bariatrisk pleie

Mobilitetsgalleriet for bariatrisk pleie har som mål å identifisere og evaluere forskjellige pasienter og beboere for å bistå institusjonene i å skape miljøer med egnede hjelpemidler, og med korrekt opplærte pleierteam med ferdighetene og kunnskapen som trengs for å gi trygg pleie av høy kvalitet til beboere og pasienter, med minimal risiko for skade hos pleierne.
circle5_555px.jpg

Møt beboerne/pasientene

Ved både langtidspleie og akutt pleie er antallet overvektige pasienter økende, og mange institusjoner har ikke riktig utstyr for å dekke behovene som er i endring. Når du jobber med overvektige pasienter og beboere kan valget av riktige hjelpemidler avhenge ikke bare av nivået av bevegelighet, men også av den enkelte pasients kroppsform og vektfordeling, da disse to faktorene kan påvirke hvordan en overvektig pasient får hjelp.
Albert BC_500x700.jpg

Albert

Denne pasienten/beboeren er selvhjulpen i hverdagen, men kan ha små vanskeligheter med balansen
Barbara BC_500x700.jpg

Barbara

Denne beboeren/pasienten er delvis selvhjulpen i hverdagen, og den hjelpen hun trenger, er generelt ikke fysisk krevende for pleieren.
Carl BC_500x700.jpg

Carl

Denne beboeren/pasienten er ikke selvhjulpen i hverdagen. Han trenger hjelp, men klarer å bidra eller gjøre litt på egen hånd.
Doris BC_500x700.jpg

Doris

Denne beboeren/pasienten er ikke selvhjulpen i hverdagen, og klarer ikke å bidra særlig aktivt selv.
Emma BC_500x700.jpg

Emma

Denne pasienten/beboeren er ikke selvhjulpen i hverdagen og klarer ikke å bidra aktivt til pleie eller forflytninger.
positive8_500x700v3.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.
Gå til nedlastingssiden
bariatricV7.png

Kroppsform og vektfordeling