Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for bariatrisk pleie / Doris

Doris BC_500x700.jpg

Doris

Doris trenger full bistand til pleie og forflytninger
Doris sitter oppreist i en regulerbar seng, men sengefunksjonene – hevet ryggstøtte og puter – gir komplett støtte til overkroppen. Doris er ikke i stand til å bære vekt eller bidra til egen bevegelighet. Derimot kan hun ha noe evne til å holde små objekter og kan kanskje delta i mating eller holde en klut. Alt av møbler og/eller hjelpemidler som benyttes må være tilpasset Doris' kroppsform og være komfortabelt.

  • Avhengig av pleier i de fleste situasjoner
  • Den mørkeoransje puten indikerer at hun utgjør en middels risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleierne hvis det ikke benyttes egnede hjelpemidler
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell bevegelighet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Doris49138.jpg

Design for Doris

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.