Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Tjenester og løsninger / Løsninger for helsesektoren / Bariatriske romløsninger
Arjo.Marouane demo for customer (4) (1).jpg

Bestill en demonstrasjon

Kontakt din lokale Arjo-representant for å avtale en produktdemonstrasjon eller for å prøve våre bariatriske løsninger og vårt produktutvalg.

Caring Bariatric Brochure Cover.jpg

Pleie av overvektige pasienter

For en personfokusert tilnærming til pasienthåndtering, mobilitet, forebygging av trykksår og hygienepleie har vi utviklet en veiledning om klinisk fokus for overvektige pasienter. Denne veiledningen setter fokus på viktige faktorer og hjelper deg med å identifisere hjelpemidler som kan være nødvendige for å støtte overvektige pasienter med ulike nivåer av funksjonell mobilitet, som også kan være utsatt for komplikasjoner ved immobilitet og andre fedmerelaterte problemer.

Bariatric webinar resize.jpg

Webinar om løsninger for overvektige pasienter

For å sørge for sikker pasientforflytning må institusjoner og pleiere ha effektive hjelpemidler, riktige ferdigheter og omgivelser som er egnet for de nødvendige oppgavene. Behandling av overvektige pasienter/beboere medfører ytterligere utfordringer som må håndteres. I dette webinaret får du den nyeste kunnskapen for å hjelpe pleiere og annet helsepersonell med å håndtere behovene til overvektige pasienter/beboere. Bli med Shyamala Munusamy, sykepleier og klinisk pedagog hos Arjo Australia på en fullpakket læringsøkt.

Pleie av overvektige pasienter er en betydelig og voksende utfordring for dagens helseinstitusjoner. Dette gjelder spesielt i sykehusmiljøer, der det økende antallet overvektige pasienter legger betydelig press på de tilgjengelige ressursene.

Baratric Brochure Image.jpg

Last ned brosjyre om våre bariatriske løsninger

Vi hjelper dere med å:

  • Forbedre pleieeffektiviteten og -sikkerheten
  • Fremme komfort og verdighet for pasientene
  • Respondere på varierende behov med fleksibel drift

Bariatric MB.png

Møt pasientene våre

Mobilitetsgalleriet

Pleie av overvektige på sykehus, et pasientperspektiv

Intervju med Tracey Carr, 25. februar 2021
Overvektige pasienter kan bekymre seg for at formen eller størrelsen deres skal være til byrde for personalet og andre pasienter, eller føre til forsinket pleie eller hjelpemidler som svikter.
Bariatric Info PNG5.jpg

39 % av voksne over 18 år var overvektige i 2016, og 13 % hadde fedme¹. Økningen av overvekt legger stort press på helseinstitusjonene, og fører til økt belastning av pleiepersonal og økte kostnader.

Architect Image

Design for tilstrekkelig plass

Planlegging av god plass til mennesker og hjelpemidler er enda viktigere når det gjelder pleie av overvektige pasienter. Nøkkelen er å utforme tilstrekkelig plass tidlig i planleggingen av en ny institusjon, og vi har utviklet Arjos veiledning for arkitekter og planleggere for å hjelpe til med dette. Dette verktøyet er helt gratis og tilgjengelig når som helst.

Architect (3)

Finansielle løsninger

Institusjoner som er utstyrt med de riktige løsningene kan forbedre pleiekvaliteten og sikkerheten for både pasienter og pleiere. For å hjelpe institusjoner å ha enkel tilgang til bariatriske produktløsninger, tilbyr vi et utleieprogram som kan skreddersys etter behov. Våre bariatriske romløsninger spenner fra ett enkelt produkt til en full pakke, og tilbys som korttidsleie eller tilpassede leiekontrakter.

Arjo-tekniker hjelper kunde

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.