Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Om oss / Karriere
Arjo.Employer branding banners 1600x450.jpg

Karriere

Se ledige stillinger
Mennesker er skapt for å bevege seg. Se for deg et liv uten bevegelighet, som lager hindringer for selvstendighet, verdighet og helse. Vi kan ikke alltid gi folk full bevegelighet tilbake. Men vi kan utgjøre en forskjell for livskvaliteten deres, og for dem som pleier dem. Vi kaller det Empowering Movement, å styrke bevegelse for å fremme bedre utfall i helsevesenet for mennesker som står overfor mobilitetsutfordringer. Vi kan se de positive forskjellene arbeidet vårt utgjør hver dag – for dem og pleierne deres. Du kan også utgjøre den forskjellen.
Som en ledende mobilitetspartner tilbyr vi spennende muligheter langs hele verdikjeden, fra produktutvikling og kliniske tjenester, til produksjon og markedsføring. Hvis du tror dette kan være noe for deg, kan du se om det er en ledig stilling i et Arjo Team i nærheten av deg.
Se ledige stillinger
groupcareers_v2 800.jpg

Jobb hos Arjo

Flere enn 6000 personer jobber hos Arjo, med å støtte helsearbeidere, pleiere og ledere av fasiliteter i 60 land i hele verden. Kundene våre ønsker å tilby best mulig pleie i et trygt, stimulerende arbeidsmiljø. Derfor er vi innstilt på å oppfylle de høye forventningene om kvalitet og effektivitet og oppfylle vår egen forventning om å skape bedre helseutfall.
Arjokhaled800.jpg

Der vi utgjør en forskjell

Hvis du ønsker å ta gode ideer raskt fra plan til resultat, er Arjo stedet for deg. Vi har skapt et arbeidsmiljø der det forventes at vi tar eierskap, skaper verdier og effektivitet for helsesektoren, oppmuntrer til vekst og lederskap, og styrker hverandre og jobber sammen som ett team.
ArjoGiuliaNew800_v2.jpg

Der bidraget ditt blir verdsatt

Arjo er et sted hvor alle initiativer kan ha betydning. Vi er innstilt på å styrke hverandre for å skape større verdi. Vi forstår at vi til syvende og sist vinner eller taper som et team. For når vi jobber som et team, kan vi se den positive forskjellen vi skaper. Ikke bare for kollegaene og teamene våre, men også for menneskene som opplever mobilitetsutfordringer og pleierne deres.
Arjo_Bicycle_800_500.jpg

Der du kan være stolt av jobben din

Det er en tydelig kobling mellom mobilitet og velvære – både fysisk og mentalt. Å styrke bevegelighet gjør en stor forskjell. Vi opplever det hver dag på jobben. Ikke nok med at det støtter tilhelingen, verdigheten og selvstendigheten til personer som opplever bevegelighetsutfordringer, det støtter også selvtilliten og den generelle trivselen til pleierne. Vi tar eierskap i hver mulighet til å fokusere på helseutfall, som forbedrer menneskers liv og lokalsamfunnene hvor vi lever og arbeider.

Bærekraft hos Arjo

Bærekraften er i stadig større grad innlemmet i vårt daglige arbeid. Så hvis bærekraft er noe du prioriterer, kan du utgjøre en reell forskjell hos Arjo. Arjo Sustainability Framework 2030 tilbyr en tydelig agenda for å oppnå kontinuerlige forbedringer på tre fokusområder.
leaf icon.JPG

et bærekraftig tilbud gjennom hele verdikjeden

Vi setter tydelige mål for å redusere klimapåvirkningen vår og nærme oss en sirkulær økonomi.
handshaking icon.JPG

Et ansvarlig selskap

Ettersom vi jobber med offentlig sektor, har vi et etisk ansvar overfor ansatte, kunder og forretningspartnere.
people icom.JPG

En attraktiv arbeidsplass

Vi tar et aktivt, sosialt ansvar i lokalsamfunnene der vi jobber, og har en nullvisjon når det gjelder ulykker på arbeidsplassen.