Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap
PIP - Alpha Active 4 (39)

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de positive dominoeffektene man kan oppnå ved å opprettholde eller forbedre en persons mobilitet. Målet vårt er å hjelpe helseinstitusjoner å skape de riktige forutsetningene for å arbeide i henhold til Positive åtte-filosofien.

500x800 Booklet Mockup Final

Mobilitetsgalleriet

Arjos Mobilitetsgalleri er et evaluerings- og kommunikasjonsverktøy, basert på 5 mobilitetsnivåer fra A-E. Dette verktøyet ble opprinnelige utviklet for sykehjemsmiljøer for å bedre evalueringen og kommunikasjonen tilknyttet beboerens funksjonelle bevegelighet og innvirkningen det har på pleien.

08.jpg

Webinarer

Du ønskes velkommen til å delta på våre globale webinarer, som presenteres av fagfolk og der vi diskuterer aktuelle emner, risikoer og praktiske tiltak som kan hjelpe deg og teamet å levere pleie av høy kvalitet.

nurse and patient in discussion (1)

Arjo-bloggen

Arjos overordnede visjon er å være den foretrukne partneren innen mobilitet i helsevesenet. Bloggen vår inneholder artikler om hvordan vi jobber med å løse noen av verdens største helseutfordringer for pasienter, pleiere og de som designer helseinstitusjoner.

Lucien de Kreek

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.