Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Kunnskap
PIP - Alpha Active 4 (39)

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de positive dominoeffektene man kan oppnå ved å opprettholde eller forbedre en persons mobilitet. Målet vårt er å hjelpe helseinstitusjoner å skape de riktige forutsetningene for å arbeide i henhold til Positive åtte-filosofien.

500x800 Booklet Mockup Final

Mobilitetsgalleriet

Arjos Mobilitetsgalleri er et evaluerings- og kommunikasjonsverktøy, basert på 5 mobilitetsnivåer fra A-E. Dette verktøyet ble opprinnelige utviklet for sykehjemsmiljøer for å bedre evalueringen og kommunikasjonen tilknyttet beboerens funksjonelle bevegelighet og innvirkningen det har på pleien.

08.jpg

Webinarer

Du ønskes velkommen til å delta på våre globale webinarer, som presenteres av fagfolk og der vi diskuterer aktuelle emner, risikoer og praktiske tiltak som kan hjelpe deg og teamet å levere pleie av høy kvalitet.

nurse and patient in discussion (1)

Arjo-bloggen

Arjos overordnede visjon er å være den foretrukne partneren innen mobilitet i helsevesenet. Bloggen vår inneholder artikler om hvordan vi jobber med å løse noen av verdens største helseutfordringer for pasienter, pleiere og de som designer helseinstitusjoner.

Arjo-tekniker hjelper kunde

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.