Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Tjenester og løsninger / Løsninger for helsesektoren

Løsninger for helsesektoren

Vi tilbyr en rekke løsninger designet for å hjelpe deg å møte de nye og stadig skiftende utfordringene i dagens akutt- og langtidspleie.

Architect Image

Arkitekter og planleggere

Vi har snakket med arkitekter over hele verden, for å finne ut mer om prosessene deres og hvordan vi kan støtte dem. Resultatet er Arjos veiledning for arkitekter og planleggere.

Arjo.Early Mobility Walking.jpg

Tidlig mobilitet

Fra immobilitet til mobilitet Med Arjos løsninger for tidlig mobilisering kan du mobilisere pasientene på intensivavdelinger tidlig, ofte og med et trygt og optimalt funksjonsnivå. Dermed får du bedre resultater og maksimerer effektiviteten.

 

 

 

Prone positioning (1)

Mageleie

Med våre løsninger for mageleiebehandling kan du redusere risikoen for skader i forbindelse med mageleiebehandling. Og antall pleiere ... Og den fysiske anstrengelsen som kreves for å utføre en sikker og kontrollert manøver hver gang. Finn ut hvordan.

Maxi Sky 2 with Ambulation Sling Rehabilitation (1)

Rehabilitering

Ved å fokusere på tidlig og regelmessig mobilitet i pasientens rehabiliteringsforløp, optimaliseres muligheten for rehabilitering. Vår nye rehabiliteringsveiledning – «Rehabilitering gjennom å styrke bevegelse» inneholder forslag til hvordan du kan hjelpe og forbedre tidspunktene for mobilitet, ved å introdusere teknologi som et hjelpemiddel i rehabiliteringsterapi.

Vi har som mål å hjelpe pleierne å gjenkjenne muligheter for pasientmobilitet døgnet rundt, og å støtte terapeuter og pleiere med innovative måter å bruke utstyret på for klinisk validerte rehabiliterings- og mobilitetsaktiviteter.

Citadel Plus (97)

Løsninger for overvektige

Våre bariatriske romløsninger sørger for at helseinstitusjonen er utstyrt for de økende utfordringene til overvektige pasienter og er klare for å levere trygg, kostnadseffektiv og verdig omsorg.

dementia-4.jpg

Demenspleie

Arjos løsninger for demenspleie er utviklet for å støtte smidige pleierutiner, opprettholde og forbedre mobiliteten og fremme et rolig miljø.

For å finne ut mer om hvordan vi kan støtte behandlingen under Covid-19, kan du lese mer om våre løsninger innen demensområdet.

Arjo-tekniker hjelper kunde

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.