Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Tjenester og løsninger / Løsninger for helsesektoren / Arkitekter og planleggere
Facilities_edit_light_2135x600.jpg

Planlegging og utforming av helseinstitusjoner

Be om tilgang til vår gratis arkitektportal

Arjos veiledning for arkitekter og planleggere

Vi har snakket med arkitekter over hele verden, for å finne ut mer om prosessene deres og hvordan vi kan støtte dem. Resultatet er Arjos veiledning for arkitekter og planleggere.
YourPartnerInFacilityDesign_800x500.jpg

Din partner innen institusjonsutforming

Vi har lang erfaring med å samarbeide tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende. Vår erfaring har vist oss at man trenger den riktige kombinasjonen av miljø, hjelpemidler og kunnskap for å skape effektive helseinstitusjoner med godt arbeidsmiljø. Derfor er det viktig å skape tilstrekkelig plass tidlig i planleggingen av en ny institusjon

gettyimages-540799767_800x500-v2.jpg

Optimering av helseinstitusjoner

Planlegging av en helseinstitusjon handler om å planlegge for fremtiden, og det påvirker både effektiviteten og arbeidsmiljøet for pleierne.

Vi baserer arbeidet vårt på vår Positive åtte-filosofi, og tar utgangspunkt i kombinasjonen av miljø, hjelpemidler og pleiekunnskaper.

Vi har også utviklet Mobilitetsgalleriet, et validert verktøy for risikoevaluering basert på fem ulike karakterer med ulike nivåer av funksjonell mobilitet
Arjo_22.01.20191073_800x500.jpg

Betydningen av tilstrekkelig plass

Vår erfaring har vist oss at man trenger hjelpemidler og pleiekunnskaper for å skape effektive helseinstitusjoner med godt arbeidsmiljø.
Derfor er det viktig å skape tilstrekkelig plass tidlig i planleggingen av en ny institusjon.

Lucien de Kreek

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.