Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Om oss / Karriere / Gustavs historie
GustavCareerNew.png

«Jeg går på jobb hver dag med en genuin tro på at vi utgjør en forskjell»

Én av de mange årsakene til at Gustav Andersson valgte å jobbe for Arjo, var at han så bestefaren syk med Alzheimer og ønsket å hjelpe mennesker som ham. Nå vier Gustav dagene til å utgjøre en forskjell for mennesker med bevegelsesutfordringer.

 

I rollen som global produktkategorisjef for gulvgående løftere hos Arjo, jobber Gustav Andersson som en brobygger mellom kundene og bedriftens forskning og utvikling.

«For meg er det viktig å virkelig forstå behovene og utfordringene til kundene våre, både for pasienter og beboere, og for pleiere. Deretter kan jeg ta med innsikten tilbake til produktutviklingsteamene slik at de kan utvikle de beste løsningene.»

«I det daglige arbeidet tenker jeg ofte på bestefaren min, som var syk med Alzheimers de siste årene av livet. Hva ville han ha ønsket? Hva hadde han syntes? Det hjelper meg virkelig i jobben, og skaper et engasjement for det jeg gjør. Hver eneste dag.»

Dette engasjementet og denne holdningen er ting som Gustav føler er gjennomgående i hele organisasjonen, og noe han ikke har opplevd på tidligere arbeidsplasser.

«Hos Arjo kommer alle på jobb hver dag med et tydelig formål – et ønske om å utgjøre en forskjell for mennesker som trenger omsorg. Dette sterke engasjementet er noe vi deler og får energi og motivasjon fra. Det å virkelig tro på det vi skaper, at det gjør verden til et bedre sted, er veldig verdifullt for meg. Det gir meg masse positiv energi som jeg prøver å bruke på å støtte de menneskene jeg møter.»

For alle ansatte hos Arjo handler Empowering Movement om å skape optimale forhold for økt mobilitet i helse- og omsorgsmiljøer, som gir både kliniske og økonomiske fordeler. Det handler også om å styrke oss selv og hverandre, dele positiv energi og gå videre fremover sammen.

Rana3.jpg

«Den positive og inkluderende atmosfæren får frem det beste i oss alle.»