Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Om oss / Karriere / Thabiles historie
Thabile2.jpg

«En sterk følelse av lojalitet og stolthet får alle til å yte ekstra»

For Thabile Sindane var det Arjos overlegne hjelpemidler og den positive innvirkningen de har på pleiekvalitet og livskvalitet som gjorde at han ønsket å bli en del av selskapet. Han jobber som servicetekniker i Sør-Afrika, hvor han sørger for optimal løsningsverdi for både pleiere og pasienter.

 

Siden Thabile Sindane begynte hos Arjo for noen år siden, har han funnet mange muligheter til å bli involvert i ulike områder av virksomheten.

«Jeg har lært mye nytt og lærer stadig nye ting hver dag. Arjo har virkelig hjulpet meg med å vokse når det gjelder de ulike ferdighetene jeg har tilegnet meg i jobben. Dessuten styrker den gode lagkulturen den ansatte på et personlig nivå. Da jeg opplevde en vanskelige periode privat, var min overordnede, leder og kolleger veldig støttende.»

Thabile er servicetekniker, og må ikke bare sikre at alt utstyr fungerer som det skal ved en helseinstitusjon, men er også produkteksperten som gir opplæring til pleierne på stedet.

«Når jeg er ute for å besøke kunder, er jeg en viktig del av forholdet deres til Arjo-organisasjonen. Når jeg er ved helseinstitusjonen på det faktiske tidspunktet når de har behov for hjelp, og leverer service på høyt nivå, får jeg muligheten til å virkelige utgjøre en forskjell. Jeg er stolt av å være en del av det totale Arjo-tilbudet, og av å kunne jobbe aktivt med å gi mest mulig verdi til kunden.»

Thabile setter også stor pris på den åpne og positive atmosfæren i teamet.

«Hos Arjo oppmuntrer bedriftskulturen til samarbeid med alle teammedlemmene, uansette nivå eller rolle innad i organisasjonen. Nesten daglig gjør kollegaene mine en ekstra innsats og går utover sine egne arbeidsområder for å samarbeide, for å dekke behovene til kundene våre og hele organisasjonen.»

For alle ansatte hos Arjo handler Empowering Movement om å skape optimale forhold for økt mobilitet i helse-og omsorgsmiljøer, som gir både kliniske og økonomiske fordeler – men også om å styrke oss selv og hverandre, for å dele positiv energi og gå videre fremover sammen.

Khaled3.jpg

«En genuin omsorg for mennesker – som gjør at potensialet til enkeltpersoner får vokse»

Les Khaleds historie