Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Om oss / Karriere / Khaleds historie
Khaled3.jpg

«En genuin omsorg for mennesker – som gjør at potensialet til enkeltpersoner får vokse»

For Khaled Ghayoomi er det som skiller seg mest ut med Arjo, at de har sterkt fokus på mennesker – både ute ved helseinstitusjonene og for kollegaene. Khaled jobber som HR Business Partner, og føler at han kan bidra ytterligere til bedriftskulturen som styrker mennesker.

 

Khaled Ghayoomi går på jobb med et smil hver dag, takket være den positive og inkluderende atmosfæren blant kollegaene. Lagånden bygger på åpenhet, vennlighet og respekt, som muliggjør interessante diskusjoner, deling av kunnskap og glede i å lære nye ting av hverandre.

«Som en del av daglige aktiviteter og med et mer generelt perspektiv på HR, mener jeg at Arjo er et selskap som virkelig verdsetter mangfold. Kollegaene mine, både ved hovedkontoret i Malmö og i hele verden, er en dynamisk miks av mennesker – alle er svært kompetente, men ellers forskjellige på mange måter. Dette skaper en åpen og inkluderende atmosfære, hvor alle har mulighet til å vokse på bakgrunn av sine styrker.»

Khaled ser menneskefokuset i praksis på mange forskjellige måter, og mener det er en konsekvens av både godt lederskap og virksomhetens art.

«Når jeg ser på faren min for eksempel, innser jeg at han kan være en person som kan dra nytte av løsningene våre, og det gjør at jeg føler at det vi gjør er meningsfullt. Jeg vet hvor viktig uavhengighet og integritet er for ham, og jeg føler meg stolt og ydmyk over å være del av et selskap som ser disse behovene og utvikler løsninger for å dekke dem.»

For alle ansatte hos Arjo handler Empowering Movement om å skape optimale forhold for økt mobilitet i helse- og omsorgsmiljøer, som gir både kliniske og økonomiske fordeler. Det handler også om å styrke oss selv og hverandre, dele positiv energi og gå videre fremover sammen.

Thabile2.jpg

«En sterk følelse av lojalitet og stolthet får alle til å yte ekstra»