Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for bariatrisk pleie / Albert

Albert BC_500x700.jpg

Albert

Albert kan utføre daglige aktiviteter på egen hånd, men kan ha små vanskeligheter med balansen
Albert står med armene foldet for å vise at han har mobilitet på begge sider av kroppen, men han kan oppleve små vanskeligheter med balansen. Alberts kroppsfasong er epleformet, med det meste av vekten konsentrert rundt brystet eller overkroppen. Dette gjør at han blir ganske tung øverst i kroppen og raskt kan bli andpusten hvis han beveger seg eller anstrenger seg ved å gå en viss avstand.

  • Oppegående, men bruker kanskje stokk/gåstol til å støtte seg
  • Selvhjulpen – kan vaske seg og kle på seg
  • Den grønne fargen på t-skjorten viser at han, på grunn av evnen til å bevege seg, utgjør en lav risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleiere som gir tilsyn og oppmuntring
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell mobilitet for å opprettholde selvstendigheten
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Albert-and-barbara-BC-49137.jpg

Design for Albert

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.