Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for bariatrisk pleie / Carl

Carl BC_500x700.jpg

Carl

Carl trenger hjelp til å utføre daglige aktiviteter
Carl sitter i rullestol, med én hånd på kanten av det ene hjulet for å vise at han er mobil nok til å bevege rullestolen sin. Han er også i stand til å plassere én fot på bakken mens den andre hviler mot fotstøtten på grunn av en benskade, for å vise at han delvis kan bære vekt. Carl har nok statisk sittebalanse til at han kan sitte oppreist i rullestolen uten behov for støtte av overkroppen eller hodet.

  • Sitter ofte i rullestol og har en viss kroppsstabilitet
  • Avhengig av pleier i de fleste situasjoner
  • Den oransje genseren indikerer at han utgjør en middels risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleierne som gir bistand hvis det ikke benyttes egnede hjelpemidler
  • For Carl er det svært viktig å stimulere funksjonell mobilitet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-carl-49137.jpg

Design for Carl

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.