Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for bariatrisk pleie / Barbara

Barbara BC_500x700.jpg

Barbara

Barbara trenger at det tas spesielle behov til balansen hennes
Barbara har mindre mobilitet, styrke og utholdenhet enn Albert og trenger å bruke hendene til å støtte noe av kroppsvekten når hun står og beveger på seg. Barbaras pæreformede kroppsfasong betyr at vekten hennes bæres hovedsakelig rundt hoftene. Utformingen av alle typer seter, inkludert dusjstol med åpne sider, må ta hensyn til kroppsformen hennes, samt imøtekomme balanse- og mobilitetsbehov.

  • Trenger et gåhjelpemiddel når hun står
  • Avhengig av pleier i noen situasjoner
  •  De gule buksene indikerer at hun utgjør en litt økt risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleierne
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell bevegelighet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Albert-and-barbara-BC-49137.jpg

Design for Barbara

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.