You are visiting a website that is not intended for your region

The page or information you have requested is intended for an audience outside the United States. By continuing to browse you confirm that you are a non-US resident requesting access to this page or information. Switch to the US site. 

Ressurssenter Covid-19

Vi i Arjo prioriterer å sikre velvære hos våre ansatte, kunder og de pasientene og beboerne vi betjener hver eneste dag. På grunn av koronavirusutbruddet (COVID-19) følger vi utviklingene tett og gjennomfører relevante preventive tiltak for å kunne håndtere situasjonen på best mulig måte.

Løse de største utfordringene i helsevesenet

Mange helseinstitusjoner har problemer med å finne tilstrekkelig kapasitet og ressurser til å oppfylle dagens krav til helsevesenet. Med riktig kunnskap, prosesser og utstyr kan de fremme velvære hos pasienter og pleiere i tillegg til å redusere kostnader og øke effektiviteten.

Jobb med oss

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte medarbeidere som vil bli en del av vårt mål om skape bedre resultater innen helsevesen, samfunn og miljø. Uansett hvilken rolle du har og hvilken ekspertkunnskap du tar med deg, kommer arbeidet ditt til å bidra til å utgjøre en forskjell for mennesker over hele verden.

Årsrapport 2019

Les vår års- og bærekraftsrapport 2019 her.

Fakta om Arjo

facts-about-arjo-HR.jpg
facts-about-arjo-mobile.jpg

Les mer om Arjo