Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Om oss / Karriere / Møt våre ansatte
Arjo-employees.jpg

Møt våre ansatte

arjo-giulia.jpg

Giulia Bertorelli

Manager Corporate Development & Projects
Malmö, Sverige

«Jeg er stolt over å være del av et internasjonalt selskap som tilbyr løsninger som forbedrer livet for pasienter og helsemedarbeidere. Jobben min kan være utfordrende, men den er alltid givende, og det føles som jeg lærer noe nytt hver dag.»

arjo-kajsa.jpg

Kajsa Haraldsson

Product Development Engineer Malmö, Sverige

«Etter å ha arbeidet for selskapet i over ti år må jeg fortsatt være kreativ og lære nye ting hver dag. Jobben blir aldri kjedelig!»

arjo-hans.jpg

Hans Lingegård

Marketing Director, Segment Marketing
Malmö, Sverige

«Arbeidsmiljøet i Arjo er dynamisk og fullt av energi, og samtidig jordnært på sett og vis. Vi representerer en bred blanding av aldre, kjønn, bakgrunn og erfaringer, men vi deler samme lidenskap for virksomheten og arbeidet vårt.»

arjo-lisa.jpg

Lisa Rao

Supplier Quality Engineer
Suzhou, China

«Jeg arbeider sammen med hyggelige kollegaer som har samme mål som jeg, og det finnes også en følelse av gjensidig tillit. Hver gang vi stilles overfor nye utfordringer er alle med og bidrar, tenker ut løsninger og arbeider hardt mot samme mål.»

arjo-nimrah.jpg

Nimrah Sarfraz

Master Data Assistant, Supply Chain/Logistics
Luton, UK

«Jeg kan alltid regne med kollegaene mine når det gjelder å få hjelp og råd. Vi lærer av hverandre og er alltid villige til å dele kunnskap. At jeg har gode sjefer som viser at de setter pris på det jeg gjør, motiverer meg til å fortsette å gjøre mitt beste.»

arjo-esteban.jpg

Esteban Encarnacion

Quality Senior Engineer
Den dominikanske republikk

«Arjo er et av de beste stedene jeg har jobbet. Teamet mitt er svært fokusert, entusiastisk og resultatorientert, og på den måten går mitt daglige arbeid smidig. Tiden min her har vært berikende, både fra et personlig og faglig perspektiv.»

arjo-khalid.jpg

Khalid Rauf

Logistics Quality Techinician
Mississauga, Canada

«Arjo er en fantastisk arbeidsplass − kommunikasjonen mellom medarbeiderne er noe utenom det vanlige. Kollegene mine er svært sosiale, dyktige på problemløsning og svært motiverte.»

arjo-maslinda.jpg

Maslinda Masord

Regional Finance & POD Manager
Singapore

«Jeg får lære nye ting om virksomheten og markedet som går langt utenfor min rolle innen økonomien, så sammen med teamet får jeg utforme og styre virksomheten. For meg er det den beste delen av jobben.»