Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Om oss / Empowering Movement / Beskytte pleiernes velvære
MicrosoftTeams-image (36).png

Skadefrekvensen øker

Helseindustrien har en av de høyeste forekomstene av ikke-dødelige yrkesskader. Hver dag utsettes pleierne for betydelig risiko for arbeidsrelaterte skader, som forårsaker unødig smerte og lidelse samtidig som de tapper verdifulle ressurser.

 

Omsorg for pleiere

De fleste arbeidsrelaterte skader kan unngås. Men for å minimere risikoen for pleierne, kreves det en tverrfaglig tilnærming, som involverer samarbeid, opplæring og utstyr, samt effektiv implementering av helse- og sikkerhetspolicyer.

 

Eliminering av risikoen

Vi gir pleierne de løsningene de trenger for å eliminere risikoen for belastning og skade. Vi gjør pasienthåndteringen tryggere, samtidig som vi fremmer forbedret pasientmobilitet og til syvende og sist bidrar til høyere pleiekvalitet.

 

 

Background image blue tint 2500px 05

Arjos løsninger for forebygging av immobilitetsskader

* Sjekk med din lokale salgsrepresentant om produktet er tilgjengelig for salg i landet ditt.

Utvalgt ressurs

Prone positioning (1)

Brosjyre med klinisk dokumentasjon om mageleie

 

Arjos brosjyre med klinisk dokumentasjon om mageleie undersøker følgende spørsmål i detalj, og deler resultater og konklusjoner fra de nyeste studiene og reelle data:

  • Når skal du bruke mageleie?
  • Hva er den optimale varigheten av mageleie for intensivpasienter?
  • Hvordan kan du redusere risikoen for skade for pleierne og gi pasientene en trygg og skånsom posisjonering hver gang?

I tillegg viser den hvordan du kan bruke enhetsassistert teknologi, som allerede finnes i dagens intensivavdelinger, for å bidra til å forbedre effektiviteten, redusere risikoen og oppnå ønskede kliniske resultater med mageleie.

 

Les våre nyeste artikler om temaet

Hygiene 12

Hygiene

Hvordan kan langsommere hygienerutiner gjøre at du jobber tryggere og raskere?

Når pleierne er overarbeidet, kan det være utfordrende å ha velvære, komfort og verdighet i tankene i de daglige rutinene. Hvordan kan hver hygienerutine forvandles til en mulighet til komfort, verdighet og den typen kommunikasjon som utgjør en positiv forskjell for menneskene vi behandler?

What technologies 3_1 final

Mobilitet

Den ergonomiske innvirkningen på pleierne ved transport av pasienter i sykehussenger

Transport av pasienter i sykehussenger er en ergonomisk høyrisikoaktivitet for pleierne. Bruk av strømdrevne senger kan imidlertid ha en positiv innvirkning på arbeidslivet. Les et utdrag av whitepaperet «A case for powered bed transport» nedenfor.

What technologies 1_2 final

Sykehussenger

Hvilke teknologier brukes for å hjelpe pleierne med å transportere pasienter i sykehussenger?

Det finnes ulike typer strømdrevne transportteknologier som brukes på sykehussenger, og som hjelper pleierne med å lette arbeidet med å transportere pasienter gjennom hele institusjonen.

Hva betyr Empowering Movement for meg?

Interessert i andre aspekter ved Empowering Movement? 

Nordic Sensi Chair Hospital Version (14)

Forebygging av immobilitetsskader

Tilstander som skyldes immobilitet, som trykksår og VTE, er svært ødeleggende. Disse potensielt dødelige tilstandene som kan forebygges, forårsaker enorme lidelser for pasientene og resulterer i betydelige kostnader for helsevesenet.

Sara Plus (4)

Fremme bedre mobilitet med verdighet

Ved umiddelbar eller forlenget immobilitet øker risikoen for pleiekomplikasjoner betydelig – dette fører til redusert livskvalitet og verdighet for pasientene, økt behov for behandlingstiltak og økte kostnader for helseinstitusjonene.

Haide Nordh story WoundExpress 25

Optimaliser kostnadene og effektiviser pleien

Den globale etterspørselen etter helsetjenester vokser og utvikler seg. I fremtiden må millioner av nye arbeidsplasser innen helse og omsorg opprettes, samtidig som helseinstitusjonene er under stadig press for å redusere driftskostnadene og ineffektiviteten.

smiling nurse

La oss styrke mobilitet i helsesektoren

Å styrke mobilitet er kjernen i alt vi gjør. Det er i sentrum av vår produktdesignfilosofi. Det er slik vi hjelper helsepersonell med å holde seg smidige og effektive. Det handler om å sette pleierne i stand til å bevege seg fritt og produktivt.

female caregiver outside

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.