Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for spesialpleie / Emma

Emma SC_500x700.jpg

Emma

Emma er som oftest sengeliggende og kan ikke opprettholde stillingen på egen hånd når hun sitter eller ligger
I sengen er Emma fullstendig støttet av madrassen og putene, som viser at hun ikke kan opprettholde stillingen når hun sitter eller ligger. Emmas hånd ligger passivt langs siden for å vise at hun ikke kan bidra ved å gripe selv små gjenstander. Emma kan ikke løfte hodet, så hun er ikke i stand til å utføre noen grunnleggende bevegelser, som for eksempel å snu seg.

  • Er kanskje helt sengeliggende, kan bare sitte i spesialstol
  • Alltid avhengig av pleier
  • Emmas røde klær indikerer at hun utgjør en høy risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleierne hvis det ikke benyttes egnede hjelpemidler
  • Stimulering av funksjonell bevegelighet er ingen primær målsetting
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Emma-49099.jpg

Design for Emma

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.