Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for spesialpleie / Barbara

Barbara SC_500x700.jpg

Barbara

Barbara trenger at det tas spesielle hensyn til balansen hennes
Barbara er mindre mobil og har mindre utholdenhet og redusert balanse sammenlignet med Albert. Barbara er avbildet sittende på en trehjulssykkel i stedet for en tohjulssykkel, for å fremheve det faktum at hun trenger at det tas spesielle hensyn for å opprettholde balansen. Hvis Barbara går trenger hun å støtte vekten sin med hendene ved hjelp av et gåhjelpemiddel.

  • Trenger et gåhjelpemiddel når hun står
  • Avhengig av pleier i noen situasjoner
  • Risiko for statisk overbelastning kan forekomme under for eksempel assistanse med daglige hygieneaktiviteter.
  • T-skjorten hennes er gul for å vise at selv om hun utgjør en litt høyere risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleierne enn Albert, er risikoen fortsatt lav.
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell bevegelighet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Albert-and-barbara-BC-49137.jpg

Design for Barbara

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.