Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for langtidspleie / Doris

Doris LTC_500x700.jpg

Doris

Doris trenger full bistand til pleie og forflytninger
Bistanden vil medføre risiko for å overbelaste pleieren fysisk hvis den blir gitt uten spesielle forholdsregler og derfor skal det brukes hjelpemidler for å redusere denne risikoen. Denne beboeren klarer ikke å bidra aktivt til bevegelsen.

Men hvis og når det er mulig, er det viktig å aktivere disse beboerne. Den hjelpen Doris trenger, kan omfatte seil.

  • Kan ikke stå uten støtte, og er ikke i stand til å bære vekt på føttene.
  • Kan sitte med god støtte
  • Avhengig av pleier i de fleste situasjoner
  • Den oransje fargen på blusen hennes indikerer en høy risiko for dynamisk og statisk overbelastning av pleieren hvis det ikke brukes egnede hjelpemidler
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell bevegelighet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Doris49098.jpg

Design for Doris

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.