Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for langtidspleie / Carl

Carl LTC_500x700.jpg

Carl

Carl trenger hjelp til daglige aktiviteter
Bistanden ville medføre risiko for å overbelaste pleieren fysisk hvis den ble ytt uten særlige forholdsregler. I disse tilfellene bør det benyttes hjelpemidler slik at pleieren ikke blir utsatt for utrygge arbeidsoppgaver.

Men disse beboerne klarer å bidra aktivt til å bevege seg, og det er viktig at de opprettholder eller forbedrer denne evnen så mye som mulig. Den hjelpen Carl trenger, kan omfatte stå- og oppreisningshjelpemiddel. Det er viktig å stimulere Carls øvrige evner og bremse svekkelse av mobilitet.

  • Er delvis i stand til å bære vekt på minst ett ben. Sitter ofte i rullestol og har en viss kroppsstabilitet
  • Avhengig av pleier i de fleste situasjoner
  • Den gule trøyen indikerer en risiko for dynamisk og statisk overbelastning av pleieren hvis det ikke brukes egnede hjelpemidler.
  • For Carl er det svært viktig å stimulere funksjonell mobilitet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Carl-49097.jpg

Design for Carl

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.