Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for langtidspleie / Barbara

Barbara LTC _500x700.jpg

Barbara

Barbara kan klare seg selv og bevege seg med litt støtte
Denne beboeren er delvis selvhjulpen i hverdagen og den hjelpen hun trenger er generelt ikke fysisk krevende for pleieren.

Hjelpen kan bestå av muntlig støtte, tilbakemelding eller veiledning, men lett fysisk bistand kan også være nødvendig. Denne bistanden kan ytes i kombinasjon med enkle hjelpemidler (gåhjelpemidler, støtte eller grep og håndtak) eller tilpasning av pasientmiljøet. Barbaras øvrige evner bør stimuleres.

  • Kan støtte seg selv og kan bruke gåstol
  • Avhengig av pleier i noen situasjoner
  • Den grønne fargen på blusen hennes indikerer at en liten risiko for statisk overbelastning kan forekomme under for eksempel bistand med daglige hygieneaktiviteter.
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell bevegelighet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Albert-and-barbara-BC-49137.jpg

Design for Barbara

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.