Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Ressurser i Arjos Mobilitetsgalleri
top_1600x450.jpg

Ressurser i Arjos Mobilitetsgalleri

Ressurser i vårt Mobilitetsgalleri

Arjos ressurssenter er et online-bibliotek hvor du finner alle de nyeste og mest omfattende ressursene som er tilgjengelige i Mobilitetsgalleriet. Alle disse ressursene er tilgjengelige for offentligheten og har som formål å støtte pleiere, pasienter, beboere, pårørende og pleiehjem.
500x800_Booklet_Mockup_Final.jpg

Hefte om Mobilitetsgalleriet

Heftet om Mobilitetsgalleriet presenterer de fem nivåene av funksjonell bevegelighet ved å knytte dem til fem personer, illustrert med tydelige illustrasjoner og beskrivelser. Med ett øyekast får du et tydelig inntrykk av nivået av selvstendighet og hvilken innvirkning det har på livene deres.
500x800_educational_posters_Mockup_Final.jpg

Opplæringsplakater

Opplæringsplakatene gir deg en tydelig oversikt over alle de fem figurene i Mobilitetsgalleriet med en kort, beskrivende bildetekst. Den siste plakaten beskriver Positive åtte, som tydelig illustrerer koblingen mellom mobilitet og pleiekvalitet.
500x800_MG_posters_Mockup_FINAL.jpg

Mobilitetsgalleri-plakater

Mobilitetsgalleri-plakatene illustrerer alle personene, fra Albert til Emma, med de respektive nivåene av bevegelighet og pleie som de trenger. En femte plakat beskriver Positive 8, som tydelig illustrerer koblingen mellom mobilitet og pleiekvalitet.
500x800_Mockup_Clinical_Evidence_References_Final.jpg

Kliniske referanser for Mobilitetsgalleriet

Referansedokumentet for Mobilitetsgalleriet beskriver bevis som støtter Mobilitetsgalleriet og Positive 8, som illustrerer koblingen mellom mobilitet og pleiekvalitet.