Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Tjenester og løsninger / Trykksårforebygging
iStock-610435786_CMYK_800_500.jpg

Finne riktig madrass til hver enkelt

Omsorgsbehovet kan variere betydelig mellom forskjellige pasienter/beboere. Det er viktig å velge riktig madrass for riktig pasient på riktig tidspunkt ut fra det kliniske behovet.* Noen pasienter trenger for eksempel en spesialmadrass for å fordele trykk fra et skadet hudområde for å unngå unødig belastning. Andre trenger skreddersydde løsninger for regulering av temperatur og mikroklima. Vi tilbyr et bredt sortiment av madrasser for forskjellige omsorgsmiljøer og -behov. *Ref: http://www.epuap.org/pu-guidelines/
2135 pip.jpg

Løsninger for trykksårforebygging

Med stigende alder både i befolkningen generelt og blant pasientene, står helsevesenet overfor økende utfordringer. Én av disse utfordringene er trykksår; sår som kjennetegnes av en lokalisert skade på huden og/eller underliggende vev, vanligvis over et benete fremspring som følge av trykk eller trykk i kombinasjon med friksjon.¹
Auralis-8000x500-3.jpg

Auralis™ alternerende trykkavlastningsmadrass

Auralis alternerende trykkavlastningsmadrass er designet for pasienter med høyt pleiebehov, begrenset mobilitet og hud som er utsatt for skader, og hjelper deg å håndtere pasientens behov for å minimere risikoen for og belastningen ved trykksår.

SPID-2019.jpg

Arjo støtter Stopp trykksår-dagen

21. november 2019 er Stopp trykksår-dagen. Stopp trykksår-dagen er en global, årlig hendelse der helsebransjen, helsepersonell, publikum og media samles om å sette søkelyset på trykksår. Bli med oss i arbeidet for å øke oppmerksomheten om at trykksår kan forebygges.

"Et trykksår er alvorlige greier"

LinkedIn banners k3.jpg

Årlige kostnader til behandling av trykksår

Til tross for fremskrittene innen overflateteknologi, opplæring, retningslinjer og kontinuerlige forbedringsprogrammer ved institusjonene, er det fortsatt høy forekomst av trykksår i mange pleiemiljøer. Disse skadene har betydelig menneskelig og økonomisk påvirkning²⁻³, men regnes generelt som unngåelige⁴ ved effektiv håndtering av trykk, friksjon, tid og mikroklima.
ArjoHuntleigh-2982_800_500.jpg

Løsninger for å optimalisere dine kliniske resultater

Våre madrasser for trykksårforebygging er konstruert for å hjelpe deg med å optimalisere kliniske utfall og unngå de negative konsekvensene av immobilitet. Vårt tilbud av produkter for trykksårforebygging er individuelt tilpasset pasienter og beboere, fra akuttpleie og langtidspleie til intensivpleie og bariatrisk pleie.

Referanser

1. National Pressure Ulcer Advisory Panel, European Pressure Ulcer Advisory Panel og Pan Pacific Pressure Injury Alliance. Prevention and Treatment of Pressure Ulcers: Clinical Practice Guideline. Emily Haesler (red.). Cambridge Media: Osborne Park, Western Australia; 2014.

2. Dealey C, Posnett J, Walker A. (2012). The Cost of Pressure Ulcers in the United Kingdom. Journal of Wound Care. 21(6):261-266.

3. Brem H, Maggi J, Nierman D et al. (2010). High Cost of Stage IV Pressure Ulcers. Am J Surg. 200:473-477.

4. AHRQ. Never Events. 2017. https://psnet.arhq.gov/primers/primer/3/never-events. Åpnet i august 2017.

5. Bennett G, Dealey C, Posnett J. (2004). The Cost of Pressure Ulcers in the UK. Age Ageing. 33(3):230-235.

6. Padula WV, Mishra MK, Makic MB, Sullivan PW. (2011). Improving the Quality of Pressure Ulcer Care with Prevention: A Cost-Effective Analysis. Med Care. 49(4):385-392.

7. Nguyen KH, Chaboyer W, Whitty JA. (2015). Pressure Injury in Australian Public Hospitals: A Cost-of-Illness Study. Aust Health Rev. 39(3):329-336.

female caregiver outside

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.