Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Kunnskap / Mobilitetsgalleriet / Mobilitetsgalleriet for spesialpleie / Doris

Doris SC_500x700.jpg

Doris

Doris trenger full bistand til pleie og forflytninger
Doris sitter i en støttende, tilbakelent «tilt-in-space»-rullestol med begge føttene over gulvet for å illustrere at hun ikke er i stand til å plassere vekt på føttene. Selv om Doris ikke har evne til å sitte oppreist uten betraktelig støtte og ikke kan bidra aktivt til forflytninger eller pleieoppgaver, kan hun holde små objekter og kanskje mate seg selv eller bruke en vaskeklut.

  • Avhengig av pleier i de fleste situasjoner
  • Doris' mørkeoransje bluse indikerer at hun utgjør en middels til høy risiko for statisk og dynamisk fysisk overbelastning for pleierne
  • Det er meget viktig å stimulere funksjonell bevegelighet
bicycle_500px.jpg

Empowering Movement

Mobilitetsgalleriet spiller en nøkkelrolle når det gjelder å styrke bevegelse både ved akutt og langtidspleie, ved å muliggjøre en evaluering av en persons bevegelighetsnivå og hvordan dette vil påvirke pleiekvaliteten.
Designing-for-Doris49098.jpg

Design for Doris

Arjo samarbeider tett med arkitekter, sykehjemsledelse, eksperter på trygg pasientforflytning, beboere og pårørende, så vi kan utvikle rom som passer den enkelte pasientens behov.
positive8_500px.jpg

Positive åtte

Positive åtte-filosofien visualiserer de potensielle positive effektene av å forbedre eller opprettholde en persons bevegelighet ved å benytte de beste pleieferdighetene, et effektivt arbeidsmiljø og egnede hjelpemidler.

Last ned materiell

For å sikre at du er best mulig i stand til å dekke behovene til beboerne/pasientene, har vi satt sammen et sett med informative dokumenter for å gi deg råd om hvordan du kan forstå de varierende nivåene av funksjonell bevegelighet, og hvordan bruke produktene og løsningene våre mest mulig effektivt.
Gå til nedlastingssiden