Velg land eller region

Du er i Norway (Norsk)
Start / Om oss / Empowering Movement / Abdullah
abdullah-story--banner.jpg
Abdullah · Arjo · President · Sør-Afrika

"Et lenge etterlengtet øyeblikk av glede"

“Å jobbe som ett team og samtidig ta individuelt eierskap er en viktig drivkraft for å styrke alle typer bevegelse.” 


For Abdullah Ebrahim – president for Afrika og Sør-Afrika i Arjo – er evnen og viljen til å arbeide som ett team ta individuelt eierskap en viktig drivkraft for å styrke alle typer bevegelse. Ansvar er viktig for å videreutvikle partnerne og løfte pleiestandarden.

abdullah-story--words-HR.jpg

“Vi ville finne en måte vi kunne påvirke og hjelpe pleierne å beholde inspirasjonen og motivasjonen under disse vanskelige forholdene på en positiv måte” 

Med et dedikert team kan Empowering Movement ha mange forskjellige former. Det så vi nylig et eksempel på i Sør-Afrika, der en selger stilte opp utenfor et sykehjem med to flotte hester for å muntre opp beboerne under den pågående pandemien. “Det var et vakkert og følelsesmessig initiativ for bedre velvære, og jeg var stolt over å kunne vise hva Arjo egentlig handler om”, sier Abdullah. Han fortsetter, “Det var en lettelse for familiene da institusjonen kunne sende dem bilder som viste at foreldrene og besteforeldrene deres var glade, selv under pandemien”. 

People-taking-care-of-horses.jpg

“Alle må dra nytte av det for å holde motivasjonen oppe” 

Belønningen for teamwork og individuelt ansvar kan ikke alltid måles i kroner og øre. Den kan være muligheten til å påta seg krevende arbeidsoppgaver, utvikle seg i jobben og få nye erfaringer. En mulighet til å lede. Alle må dra nytte av det for å holde motivasjonen oppe. 

 

Utforsk fortellingene våre