You are visiting a website that is not intended for your region

The page or information you have requested is intended for an audience outside the United States. By continuing to browse you confirm that you are a non-US resident requesting access to this page or information. Switch to the US site. 

Arjo Care

Vi tar vare på utstyret deres, slik at dere kan fokusere på det som er viktig

Vi er like opptatt som dere av å sikre at utstyret ditt fungerer som det skal. Vår proaktive servicetilnærming har som mål å forebygge problemer før de oppstår, og redusere risikoen for kostbare utstyrsfeil som kan forstyrre arbeidsflyten eller medføre sikkerhetsrisiko for personale og pasienter. La oss ta vare på utstyret deres, slik at dere kan fokusere på det dere gjør best – tilby pleie med høy kvalitet.

Arjo11071_500x500.jpg

Vi er Arjo

Vi drives av engasjement for menneskers helse og velferd, og arbeidet vårt bidrar til et bærekraftig helsesystem med mennesker i fokus. Arjo Care er representert av 800 dedikerte serviceteknikere i 25 land.

Arjo8109_555x555.jpg

Arjo-forskjellen

Oppdag en servicepartner som kombinerer global ekspertise med lokalt nærvær. Vi kan skreddersy servicetilbudet for å dekke institusjonens behov, og gi dere tilgang til en omfattende portefølje av produkter og spesialiserte pleieløsninger.

Ta kontakt

Kontakt din lokale Arjo-representant for å finne ut mer om våre servicetilbud i ditt område.

Kontakt oss