You are visiting a website that is not intended for your region

The page or information you have requested is intended for an audience outside the United States. By continuing to browse you confirm that you are a non-US resident requesting access to this page or information. Switch to the US site. 

Covid-19 Oppdatering fra Arjo

20 mars 2020

I Arjo prioriterer vi helsen til våre ansatte, våre kunder, og pasienter og beboere ved helseinstitusjonene som vi hjelper hver dag. Vi følger utviklingen av Corona-viruset (COVID-19) nøye og gjør relevante forebyggende tiltak for å håndtere situasjonen på best mulig måte.

Vi vil informere om følgende forholdsregler vi tar:

  • Vi følger alle relevante anbefalinger fra Verdens helseorganisasjon (WHO), i tillegg til lokale myndigheter. Dette inkluderer minimert kontakt med personer som kan ha luftveisinfeksjoner, samt et reiseforbud til utlandet.
  • Vi har utviklet planer for å opprettholde virksomheten og for å støtte kundene våre på best mulig måte. Vi gjennomgår disse planene regelmessig for å håndtere eventuelle avvik på grunn av endrede forhold.
  • Produksjonsenhetene våre kjører etter planen, og vi gjør alt vi kan for å minimere effekten på kundebestillinger. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å begrense mulige avbrudd. Vi overvåker situasjonen daglig og informerer berørte kunder om eventuelle avvik.
  • Vi har standard rutiner og trent personell med betydelig erfaring i arbeid med smittevern.
  • Våre ansatte bruker personlig verneutstyr eller lignende for å opprettholde sikkerheten når de besøker kundenes fasiliteter.

 

- Vi setter pris på kundenes fortsatte tillit i denne tiden. Vi ønsker at dere som kunder skal føle dere trygg med Arjo og vi gjør alt vi kan for å dekke deres aktuelle behov. Dere kan alltid kontakte oss for råd og støtte, sier Joacim Lindoff, administrerende direktør i Arjo.

Hvis du har spørsmål angående prosedyrene våre, kan du kontakte oss via www.arjo.no, eller ta direkte kontakt med vår kundeservice på e-post [email protected] eller per telefon + 47 22 08 00 50.

Vi befinner oss i en spesiell tid, og situasjonen endres daglig. Vi er fast bestemt på å opprettholde virksomheten og sikre at dere som kunder fortsetter å motta nødvendige hjelpemidler og service av høyeste kvalitet.