Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Arjo Covid-19

Covid-19 Oppdatering fra Arjo

20 mars 2020
I Arjo prioriterer vi helsen til våre ansatte, våre kunder, og pasienter og beboere ved helseinstitusjonene som vi hjelper hver dag. Vi følger utviklingen av Corona-viruset (COVID-19) nøye og gjør relevante forebyggende tiltak for å håndtere situasjonen på best mulig måte.

Vi vil informere om følgende forholdsregler vi tar:

  • Vi følger alle relevante anbefalinger fra Verdens helseorganisasjon (WHO), i tillegg til lokale myndigheter. Dette inkluderer minimert kontakt med personer som kan ha luftveisinfeksjoner, samt et reiseforbud til utlandet.
  • Vi har utviklet planer for å opprettholde virksomheten og for å støtte kundene våre på best mulig måte. Vi gjennomgår disse planene regelmessig for å håndtere eventuelle avvik på grunn av endrede forhold.
  • Produksjonsenhetene våre kjører etter planen, og vi gjør alt vi kan for å minimere effekten på kundebestillinger. Vi samarbeider tett med våre leverandører for å begrense mulige avbrudd. Vi overvåker situasjonen daglig og informerer berørte kunder om eventuelle avvik.
  • Vi har standard rutiner og trent personell med betydelig erfaring i arbeid med smittevern.
  • Våre ansatte bruker personlig verneutstyr eller lignende for å opprettholde sikkerheten når de besøker kundenes fasiliteter.

 

- Vi setter pris på kundenes fortsatte tillit i denne tiden. Vi ønsker at dere som kunder skal føle dere trygg med Arjo og vi gjør alt vi kan for å dekke deres aktuelle behov. Dere kan alltid kontakte oss for råd og støtte, sier Joacim Lindoff, administrerende direktør i Arjo.

Hvis du har spørsmål angående prosedyrene våre, kan du kontakte oss via www.arjo.no, eller ta direkte kontakt med vår kundeservice på e-post no.kundeservice@arjo.com eller per telefon + 47 22 08 00 50.

Vi befinner oss i en spesiell tid, og situasjonen endres daglig. Vi er fast bestemt på å opprettholde virksomheten og sikre at dere som kunder fortsetter å motta nødvendige hjelpemidler og service av høyeste kvalitet.