Vyberte zemi nebo region

Nyní se nacházíte v části Czech Republic (Česky)
Domovská stránka / O nás / Investors / Newsroom / Arjo announces date for 2022 year-end report and conference call
❮ Novinky

Arjo announces date for 2022 year-end report and conference call

Arjo will issue its year-end report for 2022 on Wednesday January 25 at 07:00 CET, followed by a conference call at 08:00 CET, hosted by Joacim Lindoff, President & CEO, and Daniel Fäldt, CFO.

Fund managers, analysts and media are invited to participate in a conference call and presentation of the report via the following link: https://ir.financialhearings.com/arjo-q4-report-2022

Those who wish to ask questions verbally via the teleconference will need to register via the link below. A phone number and a conference ID will be provided after registration in order to access the conference. Link to registration:

Alternatively, use the following link to download the presentation:

Agenda

07:45              Call in to the conference
08:00              Review of the year-end report
08.30              Q&A
09.00              End of conference

A recorded version of the conference is accessible for three years via the following link:

For more information, please contact:

Maria Nilsson, Acting EVP Communication & Public Relations
Email: maria.nilsson@arjo.com

Sara Ehinger, VP Investor Relations & Corporate Communications
Tel: +46 723 597 794
Email: sara.ehinger@arjo.com

About Arjo

At Arjo, we believe that empowering movement within healthcare environments is essential to quality care. Our products and solutions are designed to promote a safe and dignified experience through patient handling, medical beds, personal hygiene, disinfection, diagnostics, and the prevention of pressure injuries and venous thromboembolism. With 6,500 people worldwide and 65 years caring for patients and healthcare professionals, we are committed to driving healthier outcomes for people facing mobility challenges. www.arjo.com

Stáhnout jako PDF
Potvrzuji, že jsem se seznámil s definicí odborníka ve smyslu zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem tímto odborníkem.

Beru na vědomí, že informace obsažené na následujících stránkách nejsou určeny pro laickou veřejnost, ale pouze pro odborníky. Dále potvrzuji, že jsou mi známa rizika a důsledky způsobené návštěvou těchto stránek jinou osobou než odborníkem (neporozumění řádnému fungování inzerovaných zdravotnických prostředků, nesprávný výběr zdravotnického prostředku nebo nesprávná diagnóza atd.).