Vyberte zemi nebo region

Nyní se nacházíte v části Czech Republic (Česky)
Domovská stránka / O nás / Investors / Newsroom / Arjo announces date for interim report January-June 2022 and conference call
❮ Novinky

Arjo announces date for interim report January-June 2022 and conference call

Arjo will issue its interim report for January-June 2022 on Thursday July 14 at 07:00 CEST, followed by a conference call at 08:00 CEST, hosted by Joacim Lindoff, President & CEO, and Daniel Fäldt, CFO.

We invite fund managers, analysts and the media to participate in the conference call. Please see details below to join the conference.

Swedish dial-in number: +46 8 505 163 86
USA: +1 412 317 6300
UK: +44 20 319 84884
Pin code: 4127122# (to be used for all numbers)

During the telephone conference, a presentation will be held. To access the presentation, please use this link: https://tv.streamfabriken.com/arjo-q2-report-2022

Alternatively, use the following link to download the presentation:

Agenda

07:45              Call in to the conference
08:00              Review of the Q2 report
08.30              Q&A
09.00              End of conference

A recorded version of the conference is accessible for 3 years via the following link:

For more information, please contact:

Maria Nilsson, Acting EVP Marketing Communication & Public Relations
Email: maria.nilsson@arjo.com

Sara Ehinger, VP Investor Relations & Corporate Communications
Tel: +46 723 597 794
Email: sara.ehinger@arjo.com

About Arjo

At Arjo, we believe that empowering movement within healthcare environments is essential to quality care. Our products and solutions are designed to promote a safe and dignified experience through patient handling, medical beds, personal hygiene, disinfection, diagnostics, and the prevention of pressure injuries and venous thromboembolism. With 6,500 people worldwide and 65 years caring for patients and healthcare professionals, we are committed to driving healthier outcomes for people facing mobility challenges. www.arjo.com

Stáhnout jako PDF
Potvrzuji, že jsem se seznámil s definicí odborníka ve smyslu zákona č. 40/1995 Sb. a že jsem tímto odborníkem.

Beru na vědomí, že informace obsažené na následujících stránkách nejsou určeny pro laickou veřejnost, ale pouze pro odborníky. Dále potvrzuji, že jsou mi známa rizika a důsledky způsobené návštěvou těchto stránek jinou osobou než odborníkem (neporozumění řádnému fungování inzerovaných zdravotnických prostředků, nesprávný výběr zdravotnického prostředku nebo nesprávná diagnóza atd.).