Selecteer uw land of regio

U bevindt zich nu in The Netherlands (Nederlands)
Start / Over ons / Investors / Newsroom / Save the date för Arjos kapitalmarknadsdag 2019
The share Arjo B 16 jul. 2024 17:29 3,56 EUR (-1,20%)
❮ Nieuws

Save the date för Arjos kapitalmarknadsdag 2019

Arjo bjuder in analytiker, institutionella investerare och media till bolagets första kapitalmarknadsdag i Malmö den 12 mars 2019.

Kapitalmarknadsdagen kommer att börja kl. 11.00 CET på Arjos huvudkontor i Malmö, och beräknas avslutas kl. 16.30 CET. Programmet inkluderar presentationer av VD och koncernchef samt medlemmar ur Arjos koncernledning. Det kommer även ges möjlighet att se några av koncernens produkter och lösningar på plats. Syftet med kapitalmarknadsdagen är att ge en djupare förståelse för några av Arjos viktigaste områden, så som den amerikanska marknaden, utvecklingen inom långtidsvården, samt framtida lösningar för förebyggande vård.

En formell inbjudan med detaljerad agenda och information om anmälan kommer att skickas ut i början av 2019. Mer information kommer även att finnas tillgänglig på arjo.com innan eventet.


För ytterligare information, vänligen kontakta:
Kornelia Rasmussen, EVP Marketing Communications & Public Relations
Tel: +46 (0)10 335 4810
E-mail: kornelia.rasmussen@arjo.com

Om Arjo

På Arjo arbetar vi för att förbättra livskvalitén för människor med nedsatt mobilitet och åldersrelaterade sjukdomar. Med produkter och lösningar som säkerställer en ergonomisk patienthantering, personlig hygien, desinfektion, diagnostik samt ett effektivt förebyggande av trycksår och djup ventrombos hjälper vi personalen i olika vårdmiljöer att ständigt höja standarden för en säker och värdig vård. Arjo har cirka 6 000 anställda över hela världen och kunder i mer än 100 länder. Arjos omsättning för 2017 uppgick till cirka 7,7 miljarder kronor. Arjo är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen och huvudkontoret ligger i Malmö. Allt vi gör, gör vi med människor i fokus. www.arjo.com

Release