Wählen Sie Ihr Land oder Ihre Region

Sie sind jetzt bei Switzerland (Deutsch)
Home / Über uns / Investors / Newsroom / Daniel Fäldt lämnar sitt uppdrag som CFO på Arjo
The share Arjo B 30 Mai 2024 17:29 4.01 EUR (+0.35%)
❮ Neuigkeiten

Daniel Fäldt lämnar sitt uppdrag som CFO på Arjo

Arjos CFO Daniel Fäldt har på grund av familjeskäl beslutat sig för att lämna sitt uppdrag som CFO och medlem av koncernledningen med omedelbar verkan. 

”Daniel har under sin tid på Arjo bidragit positivt till bolagets utveckling under en tid som i hög grad präglats av externa utmaningar. Jag vill tacka Daniel för hans insatser och önskar honom all lycka till i framtiden", säger Joacim Lindoff, VD och koncernchef på Arjo.

Rekryteringen av en ersättare inleds omgående. Joacim Lindoff, VD och koncernchef, tar tillfälligt över ansvaret för koncernens finansfunktion tills dess att en ersättare tillträtt.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Maria Nilsson, TF EVP Communication & Public Relations
Tel: +46 (0)10 335 4866
Email: maria.nilsson@arjo.com

Sara Ehinger, VP Investor Relations & Corporate Communications
Tel: +46 (0)10 335 4554
Email: sara.ehinger@arjo.com

 

Om Arjo

På Arjo är vi övertygade om att goda förutsättningar för mobilitet i vårdmiljöer är en central del av att erbjuda vård av hög kvalitet. Våra produkter och lösningar för patientförflyttning, hygien, desinfektion, diagnostik, behandling av bensår, förebyggande av trycksår och ventrombos samt våra sjukvårdssängar, är utformade för att främja mobilitet, säkerhet och värdighet i alla vårdsituationer. Med 65 års erfarenhet av att förbättra vardagen för patienter och vårdgivare, och ett globalt team på cirka 6 800 personer arbetar vi ständigt för att skapa bättre resultat för människor som möter utmaningar inom mobilitet.

Daniel Fäldt lämnar sitt uppdrag som CFO på Arjo