Wählen Sie Ihr Land oder Ihre Region

Sie sind jetzt bei Switzerland (Deutsch)
Home / Über uns / Investors / Newsroom / Arjos nya CFO tillträder den 16 mars
The share Arjo B 19 Juli 2024 13:34 3.61 EUR (-2.92%)
❮ Neuigkeiten

Arjos nya CFO tillträder den 16 mars

Arjo meddelade den 17 januari att Daniel Fäldt utsetts till ny Chief Financial Officer (CFO) och medlem av koncernledningen i Arjo AB med tillträde under andra kvartalet 2020. Tillträdet har nu tidigarelagts till den 16 mars.

Som även meddelades har Daniel en omfattande erfarenhet från ledande befattningar inom finansområdet i globala börsnoterade bolag och kommer närmast från rollen som CFO i BE Group. Daniel efterträder Jonas Lindqvist som enligt tidigare kommunikation valt att lämna Arjo för nya utmaningar utanför bolaget.

För ytterligare information kontakta:

Kornelia Rasmussen, Marketing Communications & Public Relations
Telefon: +46 (0)10 335 4810
Email: kornelia.rasmussen@arjo.com

Om Arjo

På Arjo arbetar vi för att förbättra vardagen för människor med nedsatt mobilitet och åldersrelaterade sjukdomar. Med produkter och lösningar som säkerställer en ergonomisk patienthantering, personlig hygien, desinfektion, diagnostik samt ett effektivt förebyggande av trycksår och ventromboser hjälper vi personalen i olika vårdmiljöer att ständigt höja standarden på en säker och värdig vård. Arjo har cirka 6 000 anställda över hela världen och kunder i mer än 100 länder. Under 2019 hade Arjo en omsättning på cirka 8,9 miljarder kronor. Arjo är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsen och huvudkontoret ligger i Malmö. Allt vi gör, gör vi med människor i fokus. www.arjo.com

Arjos nya CFO tillträder den 16 mars