Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Tjenester og løsninger / Løsninger for helsesektoren / Demenspleie / Mobilitetsgalleriet og personlig tilpasset pleie innen demensområdet
ArjoHuntleigh-Mobility-Gallery.png

Mobilitetsgalleriet og personlig tilpasset demenspleie

Sikker, komfortabel og verdig pleie

Pleietrengende er personer med forskjellige livshistorier, preferanser og interesseområder. Vi arbeider for å sikre at deres liv på sykehjem preges av komfort og verdighet.
På grunn av funksjonell og kognitiv svekkelse trenger personer i langtidspleie hjelp til daglige gjøremål og personlig pleie. De trenger ofte hjelp til toalettbesøk, forflytning, hygiene, trygghet, stimulering, hvile og avslapning.

Vårt mål er å utvikle løsninger som hjelper dere med å gi pleie som er skreddersydd for hver enkelt, og i samsvar med deres funksjonelle og kognitive tilstand.

 Vi tilbyr en rekke evalueringsverktøy, som kan brukes til å evaluere beboerens behov og tilby en skreddersydd og optimal pleieplan. Mobilitetsgalleriet er utviklet for å hjelpe dere med å identifisere beboerens funksjonelle mobilitetsnivå og velge riktige løsninger, fra senger til mobilitetsløsninger.

Mobilitetsgalleriet

Mobilitetsgalleriet er et vurderingsverktøy basert på fem forskjellige mobilitetsnivåer angitt i alfabetisk rekkefølge fra A til E.
Lucien de Kreek

Vi er her for deg!

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.