Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Om oss / Fortellinger / Martina
Martina-smiling-story-banner.jpg
Martina · VTE Produktspesialist · Sverige

”Det fikk meg til å felle en tåre – hver gang”

“Leger og familiemedlemmer kommenterer ofte at noe så enkelt som det å se sola er det de trenger for å holde seg gående.” 


Martina Kroon startet sin karriere som sykepleier, og med fokus på anestesiologi arbeidet hun innen akuttpleiemiljøene i en årrekke. I dag jobber hun ofte ved helseinstitusjoner. Som produktspesialist er hun opptatt av å støtte sykepleiere som henne selv i arbeidet for å hindre venøs tromboembolisme VTE.

“Etter alle disse årene med arbeid i akuttpleien, er det fint å kunne hjelpe til med å hindre vanlige problemer som kan forebygges. Hos Arjo kan jeg gjøre dette nesten hver dag.” 

Martina-working-in-hospital-during-covid.jpg

“Jeg hadde tid, opplæring og erfaring som sykepleier, så jeg meldte meg frivillig. Og hadde full støtte fra Arjo 

 

Da pandemien brøt ut, bestemte Martina seg for å ta permisjon fra arbeidet hos Arjo , slik at hun kunne jobbe som frivillig på avdelingen for intensivpleie for Covid-19 på sykehuset i Jönköping. Hun fikk ikke bare selv ta direkte del i kampen, men fikk også belønning i form av de positive resultatene. 

 

“Pasientene som kom til intensivavdelingen overlevde heldigvis, men de kunne være bedøvet i flere uker. Og det var veldig vanskelig for familiene fordi de ikke kunne komme på besøk. Men da pasientene begynte å våkne opp og puste for egen maskin, kunne vi hjelpe dem med å ha sin første Facetime- eller telefonsamtale med sine nære og kjære. Det øyeblikket gjorde alt verdt det. Det fikk meg til å felle en tåre – hver gang.” 

Martina-smiling-story-cloud-HR.jpg

Arjo må alltid være i bevegelse. Vi må være der når de trenger oss” 

 

Disse typene opplevelser er det Martina lever for. Selv i mindre ekstreme tider, når verden ikke står overfor en pandemi, føler hun at hun kan bidra til bedre livskvalitet. 

Utforsk fortellingene våre