arjo-sara flex-nurse-elderly man - patient-banner2.jpg

Løsninger for pasientforflytning

Vi er skapt for å bevege oss

For pasienter og beboere med begrenset eller nedsatt bevegelighet kan tid tilbragt utenfor sengen være et spesifikt rehabiliteringsmål eller dagens høydepunkt. Men altfor ofte er forflytningsprosessen risikabel og for vanskelig å håndtere alene for én person.

Vårt omfattende utvalg av forflytningsløsninger er utviklet for å sikre en enkel, effektiv prosess som er sikker, behagelig og verdig for alle involverte.

arjo-bariatric-maxysky2plus.jpg

Takløftere

Takløftersystemer fra Arjo gjør det mulig å forflytte beboere/pasienter på en trygg, komfortabel og verdig måte. Systemene er også en brukervennlig metode som eliminerer behovet for manuell løfting, og dermed reduserer faren for skade på pleierne.

Les mer

arjo-saraflex-nurse-elderly-man-patient-555x555.jpg

Stå- og oppreisningshjelpemidler

Ved hjelp av stå- og oppreisningshjelpemidler kan beboere/pasienter reise seg fra en seng, en stol, et toalett eller en rullestol for forflytning eller transport. Disse hjelpemidlene fremmer mobilitet og tidlig mobilisering, og er ideelle for beboere/pasienter som har vanskelig for å komme seg opp i stående stilling.

Les mer

Arjo Floor Lifters Minstrel 555 x 555.jpg

Gulvløftere

Lett å forstå, lett å betjene og gir maksimal komfort for beboeren og pasienten. Arjos beboer- og pasientløftere er godt etablert som det best egnede ergonomiske valget for dagens profesjonelle sykepleiere og pleiere.

Les mer