Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Løsninger / Yrkesrelaterte skader / Løsninger for pasientforflytning
arjo-sara flex-nurse-elderly man - patient-banner2.jpg

Løsninger for pasientforflytning

Vi er skapt for å bevege oss

For pasienter og beboere med begrenset eller nedsatt bevegelighet kan tid tilbragt utenfor sengen være et spesifikt rehabiliteringsmål eller dagens høydepunkt. Men altfor ofte er forflytningsprosessen risikabel og for vanskelig å håndtere alene for én person. Vårt omfattende utvalg av forflytningsløsninger er utviklet for å sikre en enkel, effektiv prosess som er sikker, behagelig og verdig for alle involverte.
arjo-bariatric-maxysky2plus.jpg

Takløftere

Takløftersystemer fra Arjo gjør det mulig å forflytte beboere/pasienter på en trygg, komfortabel og verdig måte. Systemene er også en brukervennlig metode som eliminerer behovet for manuell løfting, og dermed reduserer faren for skade på pleierne.
arjo-saraflex-nurse-elderly-man-patient-555x555.jpg

Stå- og oppreisningshjelpemidler

Ved hjelp av stå- og oppreisningshjelpemidler kan beboere/pasienter reise seg fra en seng, en stol, et toalett eller en rullestol for forflytning eller transport. Disse hjelpemidlene fremmer mobilitet og tidlig mobilisering, og er ideelle for beboere/pasienter som har vanskelig for å komme seg opp i stående stilling.
Arjo Floor Lifters Minstrel 555 x 555.jpg

Gulvløftere

Lett å forstå, lett å betjene og gir maksimal komfort for beboeren og pasienten. Arjos beboer- og pasientløftere er godt etablert som det best egnede ergonomiske valget for dagens profesjonelle sykepleiere og pleiere.
Arjo Patient Handling Lateral Transfer MaxiOnce-043.jpg

Sideveis forflytning og reposisjonering

Arjo Patient Handling _Supine Seat to Edge of Bed_ Seba.jpg

Liggende til sittende på sengekanten

Arjo Patient Handling Slings MaxiMove_21.jpg

Seil