Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Løsninger / Løsninger for forebygging av VTE
arjo-two-nurses-taking-care-of-the-patient-(1).jpg

Løsninger for forebygging av VTE

Selv om helseinstitusjoner er oppmerksomme på risikoen for VTE, har ikke pleierne alltid tid, opplæring eller ressurser til å iverksette optimale strategier for forebygging. Med Arjos Flowtron Active Compression System kan helsepersonell gi trygg, praktisk og fleksibel behandling for forebygging av VTE, som hjelper dem å oppnå samsvar og optimal klinisk effekt.

Trygg, praktisk og fleksibel løsning for forebygging av VTE

illustrations.V3.jpg

Byrden ved VTE

Pasienter innen både akuttpleie, kreft, obstetrikk, bariatri, slag og generelt pasienter som gjennomgår kirurgiske prosedyrer på over 30 minutter, har en risiko for VTE.
VTE-Brochure.jpg

Koblingen mellom samsvar og klinisk effekt i forebygging av VTE

Flowtron Active Compression System er utformet for å støtte klinisk effekt ved å bidra til større samsvar i pasientbehandling.
VTE-clinical evidence.jpg

Viktig klinisk dokumentasjon som støtter bruk av IPC

Vi vil invitere deg til å gå gjennom dette kliniske dokumentet, som inneholder eksempler på noe av den viktigste dokumentasjonen som støtter bruk av IPC, og særlig Flowtron Active Compression System, som del av et program for forebygging av VTE.
VTE-Contact.jpg

Kostnadseffektiv behandling som støtter effektiv arbeidsflyt og dokumenterte resultater

Vi tilbyr klinisk dokumenterte forebyggingsløsninger som gir helseøkonomisk verdi og økt total effektivitet i institusjonen. Dette inkluderer et omfattende utvalg av tjenester og opplæringsprogrammer som er laget for å forsterke strategiene dine for kompresjonsbehandling.
flowtron-dvt.jpg

Flowtron DVT

Utformet for å være behagelig for pasienten. Flowtron®-mansjettene bidrar effektivt til å forebygge dyp venetrombose (DVT).
flowtron-acs900-v2.jpg

Flowtron ACS900

Flowtron® ACS900 aktivt kompresjonssystem tilbyr en enkel, brukervennlig metode for forbedring av blodsirkulasjonen i de dype venene i beina, noe som reduserer venestase og forebygger dannelse av DVT.
Flowtron-tri-pulse-v2.jpg

Flowtron Tri Pulse

Tri Pulse – for den sekvensielle kompresjonsterapien man kan velge.