You are visiting a website that is not intended for your region

The page or information you have requested is intended for an audience outside the United States. By continuing to browse you confirm that you are a non-US resident requesting access to this page or information. Switch to the US site. 

Løsninger for å optimalisere dine kliniske resultater

Våre støttesystemer for forebygging av trykksår er konstruert for å hjelpe deg med å optimalisere kliniske utfall og unngå de negative konsekvensene av immobilitet. Vårt tilbud av produkter for trykksårforebygging er individuelt tilpasset pasienter og beboere, fra akuttpleie og langtidspleie til intensivpleie og bariatrisk pleie.

Les mer

Finne riktig madrassystem til hver enkelt

Omsorgsbehovet kan variere betydelig mellom forskjellige pasienter/beboere. Det er viktig å velge riktig madrassystem for riktig pasient på riktig tidspunkt ut fra det kliniske behovet.* Noen pasienter trenger for eksempel en spesialmadrass for å fordele trykk fra et skadet hudområde for å unngå unødig belastning. Andre trenger skreddersydde løsninger for regulering av temperatur og mikroklima. Vi tilbyr et bredt sortiment av madrassystemer for forskjellige omsorgsmiljøer og -behov.

*Ref: http://www.epuap.org/pu-guidelines/

Blogg om trykksår