Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start / Karriere / Ranas historie
Rana3.jpg

«Den positive og inkluderende atmosfæren får frem det beste i oss alle.»

Da Rana Moussa forstod at et madrassystem fra Arjo ga en mye bedre livskvalitet til hennes sengeliggende søster, fant hun sin nye arbeidsgiver. Nå bidrar Rana til å sikre at konsernregnskapet muliggjør vellykkede operasjoner i hele verden.

 

I rollen som regnskapsfører for konsernet føler Rana Moussa at arbeidet hun gjør er interessant og viktig. «Alle kjenner noen som er syk eller gammel, så det er veldig lett å forholde seg til de verdiene løsningene våre kan skape. Søsteren min var sengeliggende i mange år, så jeg har opplevd det på nært hold. Takket være Arjos madrassystem med trykkavlastning slapp hun å bli plaget av smertefulle trykksår. Jeg er stolt over å være en del av Arjo og føler at jeg virkelig kan stå for det vi gjør.»

Rana synes det er svært stimulerende å jobbe i et ekte globalt selskap og setter pris på kommunikasjonen med kollegaer i hele verden. Hun beskriver en åpen og positiv atmosfære, hvor hun alltid kan stole på støtten fra kollegaene når hun trenger den.

«Det internasjonale perspektivet har også gjort Arjo til et veldig inkluderende selskap. Det er en genuin omsorg for mennesker i hele organisasjonen. Det er ingen smal norm man på passe inn i – tvert imot anses det som en styrke at vi ikke er like. Jeg føler meg inkludert og hjemme her.»

«Selvstyrking er noe det virkelig oppmuntres til hos Arjo, så jeg føler meg trygg på å gjøre jobben min på den måten jeg mener er best. Jeg opplever tillit og oppmuntring, noe som virkelig er bra for arbeidsatmosfæren for meg og teamet mitt.»

Et sentralt aspekt som Rana setter pris på, er friheten til å ta personlig ansvar.

For alle ansatte hos Arjo handler Empowering Movement om å skape optimale forhold for økt mobilitet i helse- og omsorgsmiljøer, som gir både kliniske og økonomiske fordeler. Det handler også om å styrke oss selv og hverandre, dele positiv energi og gå videre fremover sammen.

GustavCareerNew.png

«Jeg går på jobb hver dag med en genuin tro på at vi utgjør en forskjell»